Willem de Kock

Terug naar onderzoekers portret Willem de Kock
Functie: Onderzoeker, Promovendus
Lectoraat: Architectuur van Digitale Informatiesystemen
Contact:

E-mail: willem.dekock@hu.nl

Telefoon: 0624865927

Volg op:

Willem de Kock studeerde in 2011 af als Master Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Utrecht. Zijn afstudeerrichting: planologie in Advanced Scientific Policy of Governance and Policy Analysis & Spatial Procesmanagement. Zijn afstudeeronderzoek deed hij bij APPM Management Consultants, met als onderwerp de waardering van oppervlaktewater voor de stake- en shareholders in het planproces bij watervraagstukken.

Sinds 2011 is Willem de Kock werkzaam bij Hogeschool Utrecht. Hij was/is projectleider voor diverse onderwijs- en onderzoeksprojecten van het Kenniscentrum Technologie en Innovatie, waaronder Godiva en Fit for the Future bij het Lectoraat Architectuur van Digitale Informatiesystemen, in samenwerking met het Lectoraat Leefstijl en Gezondheid (Faculteit Gezondheid).

De Kock is ook projectleider voor het internationale project Essence – European Sustainable Solutions for Existing and New City Environments. Hij hield zich tevens bezig met de onderwijsinnovatie van het Instituut Gebouwde Omgeving en de ontwikkeling van de minor Docent in Techniek,  een samenwerking met de Faculteit Educatie.

Architectuur van Digitale Informatiesystemen

Architectuur van Digitale Informatiesystemen

Over het lectoraat

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten