Tanja van Mazijk

Terug naar onderzoekers Tanja van Mazijk
Functie: Onderzoeker
Lectoraat: Toegang tot het Recht, Werken in Justitieel Kader
Contact:

E-mail: tanja.vanmazijk@hu.nl

Telefoon: 06-30072067

Volg op:

Tanja van Mazijk heeft na de afronding van haar rechtenstudie als advocaat gewerkt. Sinds 2005 is zij MfN (Mediation federatie Nederland) Registermediator en rechtbankmediator bij de rechtbanken Utrecht en Zwolle. Zij is gespecialiseerd in oplossingsgerichte bemiddeling binnen een breed werkterrein: het bedrijfsleven, de professionele dienstverlening en de (semi) publieke sector (gemeenten, onderwijs en gezondheidszorg). Tevens is zij instituutsassessor bij de MfN.

Als hogeschooldocent aan de Hogeschool Utrecht doceert zij arbeidsrecht bij het Instituut voor Arbeid & Organisatie en is zij coördinator van de minor ‘Arbeidsrecht in de Praktijk’. Daarnaast is zij docent/trainer bij de door de MfN gecertificeerde post HBO opleiding Mediation, hier leidt zij mediators op en doceert zij de specialisatiecursus “Mediation en Arbeidsrecht". Zij verzorgt trainingen in binnen- en buitenland.

Met ingang van 2016 is Tanja onderzoeker bij het Lectoraat ‘Werken in Justitieel Kader’. Met haar  praktijkervaring in de juridische- en mediationwereld hoopt zij een bijdrage te kunnen leveren aan de onderzoeken van het lectoraat.