Menno de Lind van Wijngaarden

E-mail: menno.lind@hu.nl

Telefoon: +31638762833

Volg op:

Drs. Menno de Lind van Wijngaarden is sinds 2001 als docent organisatiekunde werkzaam bij Hogeschool Utrecht. Als docent bij het Institute for International Business Studies verzorgt hij onder andere lessen in Organisation Theory, International Business, Innovation and Sustainability, en Corporate Governance. Hij is coördinator van het minor programma Globalizing Business. Tevens is hij voorzitter van de toetscommissie van het Institute for International Business Studies. Hij is sinds 1 januari 2018 werkzaam als project manager voor het Lectoraat Financieel-Economische Advisering bij Innovatie (FAI). Hij is hier betrokken bij het INTENSE project (INTernational ENtrepreneurship Skills Europe), een Europees samenwerkingsverband tussen partneruniversiteiten, met als doel gezamenlijk curriculum ontwikkeling en advisering van het midden- en kleinbedrijf op het gebied van internationalisering.

Als onderzoeker voor het Lectoraat Financieel-Economische Advisering bij Innovatie wil hij graag internationalisering van de hogeschool, studenten en midden- en kleinbedrijf bevorderen. Studenten wil hij graag in verbinding met het MKB brengen middels adviseringsprojecten, op het gebied van duurzaamheid en internationalisering.

Financieel-Economische Advisering bij Innovatie