Marvin Fernandes

Terug naar onderzoekers
Functie: Senior onderzoeker
Lectoraat: Digital Smart Services
Contact:

E-mail: marvin.fernandes@hu.nl

Human Computer Interaction, Gedragswetenschap, Human Centered Design, Research through Design, CO-Design & Design Thinking, Service Design, User Experience Design, Marketing Communication & Concepting.

Marvin is zowel betrokken bij het lectoraat Digital Smart Services (2018) als bij het Instituut voor Media (2009) van de Hogeschool Utrecht.
Namens het lectoraat begeleidt Marvin onderzoek naar digital smart services en legt hij verbinding met het onderwijs.

Vóór zijn komst naar de HU, was Marvin CEO van een socialmedia internet startup en werkte hij als management consultant met multinationals in Verzekering, Bankwezen, & Telecom.
Marvin houdt een propedeuse in Architecure & Design (Willem De Kooning, Rotterdam), een Bachelor in Human Computer Interaction (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) en een Master in Design (Royal Charter of th OU). Hij specialiseerde zich in digitale (leer) systemen en strategische bedrijfs innovatie met gebruik van ‘opkomende digitale technologien’.

Marvin bezint zich op een promotie waarbij technologie en duurzame, zelf voorzienende sociaal maatschappelijke innovaties een rol spelen en ontmoet graag een promotor op dit vlak.

Digital Smart Services

Extended Enterprises

Over het lectoraat