Kátiuska Roodenburg

Terug naar onderzoekers Portret Katiuska Roodenburg
Functie: Onderzoeker
Lectoraat: Crossmediale communicatie in het publieke domein
Contact:

E-mail: katiuska.roodenburg@hu.nl

Telefoon: 06 - 14 24 14 29

Volg op:

Kátiuska Roodenburg (1974) is sinds 1 september 2011 docent-onderzoeker bij het Lectoraat Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein. Zij studeerde marketing en bedrijfskunde en heeft 12 jaar werkervaring in het bedrijfsleven in marketingcommunicatie en in kennis- en projectmanagement bij organisatieveranderingen. Sinds 4 jaar combineert zij bij Hogeschool Utrecht, Faculteit Communicatie & Journalistiek, haar passie voor mensen (jongeren) met haar interesse in de totstandkoming van gedrag en hoe mensen leren en keuzes maken. 

Als docent is Kátiuska actief in de vakgebieden marketing, psychologie en sociologie en traint zij studenten in samenwerken en groepsgedrag. Tevens begeleidt zij studenten tijdens hun afstudeerstage in de eindfase van hun studie. Naast haar werk voor de HU, is Kátiuska coach voor mensen met vraagstukken op het gebied van keuzes, loopbaanveranderingen, grenzen en balans. 

Voor het lectoraat houdt Kátiuska zich als verbinder bezig met het integreren van communicatieonderzoek en werkveldinzichten in het onderwijs. Dat doet zij zowel in de reguliere onderwijsontwikkeling, als ook in projecten voor studenten die in het HU Honoursprogramma willen excelleren. 

Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein

Onderzoekers publab

Over het lectoraat

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten