Dr. Gerrita van der Veen

Terug naar onderzoekers Portret Gerrita van der Veen
Functie: Lector
Lectoraat: Marketing, Marktonderzoek en Innovatie
Contact:

E-mail: gerrita.vanderveen@hu.nl

Telefoon: 088 - 481 36 24

Volg op:

Dr G. (Gerrita) van der Veen is lector Marketing, Market Research & innovatie en directeur van het Kenniscentrum Economisch Sterke en Creatieve Stad. Zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse programma’s op het terrein van Brand Designing en Customer Value Management. Gerrita ziet het in haar rol als directeur als belangrijke uitdaging om met betekenisvol praktijkgericht onderzoek steeds nieuwe verbindingen te leggen. 

Naast haar werk als lector Marketing, Marktonderzoek & Innovatie is zij als partner verbonden aan HIGHvalue in Amsterdam, een marketing research & consultancy bureau met kennis en ervaring onder meer binnen de FMCG, Financiële sector en de Retail. Binnen HIGHvalue is Gerrita van der Veen verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van zogenoemde ‘Connectivity’-trajecten, research based programma’s met als doel organisaties te inspireren tot innovaties en het creëren van waarde door middel van het merk. 

Gerrita is van huis uit sociaal psycholoog, afgestudeerd en gepromoveerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij is eerder werkzaam geweest in diverse onderzoeksdisciplines en -functies bij onder meer Synovate (en haar voorgangers, nu Ipsos), SWOKA, Instituut voor Strategisch Consumentenonderzoek, de Vrije Universiteit en het CNV.