Emelieke Huisman

Terug naar onderzoekers Portret Emelieke Huisman
Functie: Onderzoeker, Promovendus
Lectoraat: Technologie voor Zorginnovaties
Contact:

E-mail: emelieke.huisman@hu.nl

Telefoon: 088 481 5200

Volg op:

Ir. Emelieke Huisman is docent bij het instituut gebouwde omgeving aan de opleiding Built Environment en onderzoeker (promovenda) bij het lectoraat Technologie voor Zorginnovaties.
Binnen het lectoraat Technologie voor Zorginnovaties werkt zij aan haar promotieonderzoek met de werktitel: “Corporate Real Estate Management creating added value of building design: Environmental factor for sustainable healthcare facilities.” Dit promotieonderzoek voert Emelieke uit bij het Lectoraat Technologie voor Zorginnovaties en de Technische Universiteit Eindhoven.

Daarnaast heeft zij binnen het lectoraat gewerkt aan de onderzoeksprojecten “Helende Ziekenhuisomgeving, het ziekenhuis van de toekomst” en de “Bezielende Omgeving in de Ouderenzorg”. Beide projecten zijn erop gericht hoe de gebouwde omgeving kan bijdragen aan het welbevinden van mensen.

Ook was Emelieke tot 2016 coördinator van de minor Technologie en Zorg en de summer course Health & Engineering. 

  • September 2010 – heden: Onderzoeker aan Hogeschool Utrecht, Kenniscentrum Gezond en Duurzaam leven, Lectoraat Technologie voor Zorginnovaties
  • September 2012 – 2016: Coördinator minor Technologie en Zorg bij Hogeschool Utrecht
  • September 2010 – 2016: Coördinator summercourse Health & Engineering bij Hogeschool Utrecht
  • Maart 2010 – heden: Hogeschooldocent bij Hogeschool Utrecht, Instituut de Gebouwde omgeving, Opleiding Built Environment
  • 2009 – 2010: Adviseur bij Ten Kroode & Van Zee, organisatieadviseurs
  • 2002 – 2008: studie Bouwkunde aan Technische Universiteit Delft, Faculteit Bouwkunde