Meedoen met MOVES 2018

19-12-2018

Hogeschool Utrecht werkt samen met enkele fysiotherapiepraktijken, zorgverzekeraars, universiteit en branchevereniging aan het onderzoeksproject MOVES. Dit staat voor Marketing, Ondernemerschap, Vernieuwing en Samenwerking in de beweegzorg. We onderzoeken het 'zorgnetwerk in de wijk' en de positie van de fysio- en oefentherapeut. In de periode januari/februari 2019 willen met stakeholders uit de wijk om tafel. Doe je mee?

In 2018 hebben we onderzoeksresultaten opgehaald uit interviews in een vijftal wijken. Deze zijn middels een poster gepresenteerd op de Dag van de Fysiotherapeut (en in de prijzen gevallen!). In de periode januari/februari 2019 zijn er verschillende groepsgesprekken gepland op Hogeschool Utrecht. Tijdens deze bijeenkomsten willen met stakeholders uit de wijk om tafel. Stakeholders die uit het onderzoek naar voren komen als zeer belangrijk voor de beweegzorg! De duur per bijeenkomst is 2,5 à 3 uur, in de middag of begin van de avond. Er is een vergoeding voor deelnemers. 

We zoeken de volgende deelnemers (uit Utrecht of omgeving, in staat te reizen naar Utrecht): 
- Buurtbewoners, mantelzorgers en ‘beweegzorg’ patiënten van de fysio- /oefentherapeut (géén student / medewerker Paramedische studies)
- Huisartsen
- Wijkverpleegkundigen, sociaal welzijnsorganisatie (zoals Buurtteam, Mekaar), sportcollectief (zoals buurtsportcoach, beweegmakelaar)
- Medisch specialisten zoals orthopeden 
- Fysio- en oefentherapeuten zelf (de praktijkhouders)!

KEN JE IEMAND of DOE JE MEE voor een betere beweegzorg in de wijk en een goede positionering van (‘jouw’) fysiotherapeuten?

Stuur uiterlijk 31 december 2018 een mail met naam en email naar moves.beweegzorg@hu.nl of klik HIER. Je ontvangt dan binnenkort een datumprikker om de datum vast te leggen. Als je wil, kun je kosteloos ons boekje ontvangen (in ontwikkeling) over de resultaten uit 2018

MOVES projectteam