Uw bedrijf

'Wij kunnen een bijdrage leveren aan uw bedrijf en uw onderzoek; kijk wat de mogelijkheden zijn!'
De regio Utrecht ontwikkelt zich tot dé centrale plek voor ondernemerschap in de levenswetenschappen; de activiteiten op dit gebied blijven toenemen. Het Utrecht Science Park (USP) op de Uithof is een bruisend centrum voor wetenschappelijk onderzoek op dit gebied. Hier zijn de Universiteit Utrecht, het Universitair Medisch Centrum Utrecht, het Danone innovatiecentrum voor gespecialiseerde voeding en de Hogeschool Utrecht gevestigd.
Medio 2015 verhuist ons lab (nu nog gevestigd op de FC Donderstraat) ook naar het USP (Heidelberglaan 7). Na de verhuizing van ons instituut naar het USP zitten we in hetzelfde gebouw als de Faculteit Gezondheidszorg van Hogeschool Utrecht. Een extra stimulans voor de samenwerking met onze partners.

We kunnen onze faciliteiten, kennis, medewerkers en studenten aan uw bedrijf ter beschikking stellen voor R&D. Op onze huidige locatie hebben we al ervaring opgedaan met onderzoek in samenwerking met het midden- en kleinbedrijf en partners van grote bedrijven en instellingen. In het nieuwe laboratorium in het Utrecht Science Park willen we deze activiteiten uitbreiden. We bespreken de mogelijkheden graag met u. Zo kunne we met onze studenten en onderzoekers samen met u werken in grotere, open, innovatieve consortia. Of juist in een business-to-business-relatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.