Pitch & Drinks: eerste resultaten van project COUNT (dit evenement is geweest)

22-01-2019

Veel arbeidsbesparende technologieën voor verpleegkundigen blijven op de plank liggen, bijvoorbeeld omdat ze niet aansluiten bij bestaande werkprocessen. Tegelijkertijd kampen verpleegkundigen met hoge werkdruk en groeiende personeelstekorten. Daarom kijken onderzoekers van de Hogeschool Utrecht in het project COUNT (Communication and Operation on the Unit Between Nurses and Technology) naar manieren waarop nieuwe technologie wél effectief kan worden ingezet, zodat verpleegkundigen meer tijd kunnen besteden aan zorg.

Wat staat er op het programma?

COUNT is een tweejarig project dat nu een half jaar bezig is, graag delen wij tijdens de pitch & drinks de eerste resultaten en vragen wij jullie input voor vervolg! Studenten die aan het project gewerkt hebben delen hun resultaten, inzichten en ideeën. Daarnaast zijn er een aantal sprekers van de partners van COUNT.

De partners van Count

De partners van Count zijn:

  • ziekenhuizen UMC Utrecht en St. Antonius Ziekenhuis;
  • bedrijven Panton, Ascom, Pontes Medical, V&VN en UCREATE; en
  • meerdere afdelingen binnen de Hogeschool: Engineering & Design, ICT, bachelor Verpleegkunde, management in de zorg en de lectoraten Co-Design, Digital Smart Services, Procesinnovatie en informatiesystemen en Technologie voor Zorginnovaties

Praktische informatie

Tijd: 15.00 - 18.00
Locatie: De Heksenketel Wilhelmina Kinderziekenhuis, Lundlaan 6, Utrecht
Aanmelden voor event: http://tinyurl.com/CountHu 
E-mailadres contactpersoon: Count@hu.nl

Poster Pitch and Drinks: de eerste resultaten van project COUNT