Health Tuesday: Trends voor een gelukkige en gezonde toekomst (UCreate) (dit evenement is geweest)

12-02-2019

U CREATE is een Centre of Expertise voor de Creatieve Industrie, met een focus op de crossover met Zorg en Welzijn. U CREATE is een initiatief van de Hogeschool Utrecht en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht, Rabobank en Ordina.

Health Tuesday: Trends voor een gelukkige en gezonde toekomst | UCreate | Hogeschool Utrecht | gratis evenement

Hoe kun je gezondheidstrends voor je laten werken? En wat zeggen trends over de richting van onze maatschappij? En wat kun je daar dan weer mee als organisatie of freelancer? Hilde Roothart is trendonderzoeker en adviseur en leert je kijken naar en werken met korte en lange termijn trends in de maatschappij. Zij zegt: "Door ons te richten op trends die voorwaardelijk zijn voor een gelukkige en gezonde generatie kunnen we de weg bereiden voor een wenselijke toekomst."

13:00 uur: Inloop met koffie en thee
13:30 uur: Trendpresentatie, door Hilde Roothard
14:00 uur: Introductie groepsopdracht (stap 1)
14:30 uur: Koffie en theepauze