Evenementen

RSS feed
 • Van energiek gesprek naar energietransitie

  30-03-2017

  Het onderzoeksproject Frames met Energie loopt bijna ten einde. Op het eindsymposium ‘Van energiek gesprek naar energietransitie?’ op donderdag 30 maart 2017 presenteren we de inzichten uit ons onderzoek.

 • Open avond voor professionals

  04-04-2017 Open avond voor professionals

  Wilt u uw kennis verbreden en uw carrièrekansen vergroten? Kom dinsdag 4 april 2017 naar de open avond voor professionals!

 • Openbare les lector Laurens de Graaf

  20-04-2017 Laurens de Graaf

  Ter gelegenheid van de benoeming van dr. Laurens de Graaf tot lector Organiseren van Verandering in het publieke domein van Hogeschool Utrecht, vindt op donderdag 20 april 2017 de openbare les plaats van deze nieuwe lector.

 • Symposium Pijn en Gedrag

  22-04-2017 Solace thumb

  De afgelopen twee jaar is in het project SOLACE onderzocht wat de langetermijneffecten van chronische pijnrevalidatie zijn. Ook is een prototype van een interventie ontwikkeld om terugval na revalidatie te voorkomen. Op dit symposium sluiten we het eerste deel van het onderzoek af en presenteren we de resultaten.

 • Festival de Onderzoekswerkplaats

  11-05-2017 Festival de onderzoekswerkplaats

  Tijdens Festival de Onderzoekswerkplaats willen we praktijkgericht onderzoek een stapje verder brengen. Dit doen we door op een creatieve manier in verschillende werkplaatsen te leren van én met elkaar. Het festival is een uniek evenement, georganiseerd door het lectoraat Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek van Hogeschool Utrecht.

 • Internationale conferentie Smart Sustainable Cities 2017

  14-06-2017

  Op 14 juni organiseert Hogeschool Utrecht de internationale conferentie ‘Smart Sustainable Cities 2017 – Viable Solutions’. Tijdens deze conferentie delen onderzoekers, docenten en studenten die betrokken waren bij het Essence-project, hun kennis en inzichten op het gebied van duurzame en leefbare steden van de toekomst.

 • Neuman Systems Model symposium

  16-06-2017 NSM logo klein

  Op 16 juni 2017 wordt bij HU Domstad het 15e internationale symposium over het Neuman Systems Model (NSM) georganiseerd. De organisatie van deze dag is in handen van de deeltijd Master Zorgtraject Ontwerp van de HU.

 • Lectorenmarkt Masters

  04-07-2017 Exterieur Koningsbergerstraat

  De lectorenmarkt is opgezet voor studenten van de masters Engineering, Informatics, Project Management en Urban and Area development. Iedereen die zich aan het oriënteren is op een afstudeeronderwerp is welkom; in wervelwindpresentaties introduceren lectoren zichzelf en hun praktijkgericht onderzoek.

 • Openbare les Tamara Madern

  05-10-2017 Tamara Madern

  Deze openbare les en minisymposium zijn ter gelegenheid van de benoeming van dr. Tamara Madern tot lector Schuldpreventie en Vroegsignalering bij het lectoraat Schulden en Incasso van Hogeschool Utrecht.

 • Congres TaalStaal 2017

  10-11-2017 TaalStaal

  Op 10 november 2017 vindt de derde editie van het wetenschappelijk congres TaalStaal plaats. Het thema is ‘Het effect van behandelingen bij jonge en schoolgaande kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS)’. Het doel van TaalStaal is recente internationale en Nederlandse onderzoeksresultaten beschikbaar te stellen voor de dagelijkse praktijk.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten