Evenementen

RSS feed
 • Feestelijke aftrap Wijkacademies Opvoeden Utrecht

  23-05-2017 Wijkacademies Opvoeden

  Dinsdag 23 mei is de feestelijke aftrap van drie Wijkacademies Opvoeden in Utrecht. Onder meer Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht zijn bij dit project betrokken.

 • Bootcamp Big Data in het Gezondheidsdomein

  30-05-2017

  Op 30 mei gaat een nieuwe editie van de bootcamp ‘Big Data in het Gezondheidsdomein van U CREATE van start. In vier los te volgen workouts maak je kennis met de waarde van (big) data in het gezondheidsdomein.

 • EDiNEB Conference

  31-05-2017 congres

  This year HU Business School Utrecht is the host of the EDiNEB Conference, 31 May - 2 June 2017. Participants from over 20 international universitites will share knowledge on the theme of the conference: ‘Contributions from Business and Economics Education to Social Innovation’.

 • Werkconferentie Zorg en Veiligheid

  01-06-2017

  Veiligheid in zorginstellingen is volop in het nieuws. Welke integrale veiligheidsaanpak is nodig als zich een calamiteit voordoet zoals een brand of infectiegevaar in een zorginstelling? Wat zijn de effecten van minder beschikbare verpleging op de (sociale) veiligheid? En wat is de juiste balans tussen informatie, privacy en medische efficiëntie? De roep om versterking van de integrale veiligheid in de zorg is urgent.

 • Meertaligheid: taalaanbod, taalachterstand en taalontwikkelingsstoornis

  02-06-2017 Blom

  Het Academisch Netwerk Logopedie Utrecht (ANLU) organiseert een jaarlijkse lezingencyclus over logopedische onderwerpen. Deze keer is de Capita Selecta voordracht van Dr. Elma Blom, over Meertaligheid: taalaanbod, taalachterstand en taalontwikkelingsstoornis.

 • Openbare Les lector Nico de Vos

  08-06-2017

  Ter gelegenheid van de benoeming van dr. Nico de Vos tot lector Participatie en Stedelijke Ontwikkeling bij het Kenniscentrum Sociale Innovatie van Hogeschool Utrecht, nodigen wij u graag uit om op donderdag 8 juni aanwezig te zijn bij zijn openbare les.

 • Internationale conferentie Smart Sustainable Cities 2017

  14-06-2017 Duurzaam

  Op 14 juni organiseert Hogeschool Utrecht de internationale conferentie ‘Smart Sustainable Cities 2017 – Viable Solutions’. Tijdens deze conferentie delen onderzoekers, docenten en studenten die betrokken waren bij het Essence-project, hun kennis en inzichten op het gebied van duurzame en leefbare steden van de toekomst.

 • Neuman Systems Model symposium

  16-06-2017 NSM logo klein

  The Biennial International Neuman Systems Model Symposium will be organized in Utrecht, The Netherlands on June 16, 2017. The location is Hogeschool Domstad. The Neuman Systems Model is especially suited to foster multi-professional and inter-disciplinary collaboration which is necessary for the global need to design person-centered, integrated care.

 • Lectorenmarkt Masters

  04-07-2017 Exterieur Koningsbergerstraat

  De lectorenmarkt is opgezet voor studenten van de masters Engineering, Informatics, Project Management en Urban and Area development. Iedereen die zich aan het oriënteren is op een afstudeeronderwerp is welkom; in wervelwindpresentaties introduceren lectoren zichzelf en hun praktijkgericht onderzoek.

 • Openbare les Tamara Madern

  05-10-2017 Tamara Madern

  Deze openbare les en minisymposium zijn ter gelegenheid van de benoeming van dr. Tamara Madern tot lector Schuldpreventie en Vroegsignalering bij het lectoraat Schulden en Incasso van Hogeschool Utrecht.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten