Evenementen

RSS feed
 • Evidence beest, wat een feest!

  22-03-2019 Lessituatie Nijenoord 1

  Op vrijdagmiddag 22 maart 2019 organiseert Hogeschool Utrecht het symposium ‘Evidence beest, wat een feest!’ Tijdens dit symposium presenteren docenten en onderzoekers van de opleiding Logopedie en het lectoraat Logopedie resultaten van hun onderzoek en gaan zij tijdens interactieve sessies met u in gesprek over wat leeft in het werkveld en de toepassing van resultaten in de praktijk.

 • Lunchlezing: Ethiek in de digitale wereld

  28-03-2019 Lunchlezing: Ethiek in een digitale wereld, 28 maart 2019

  In de lunchlezing van donderdag 28 maart 2019 gaat lector Marlies van Steenbergen in op betekenisvolle digitale diensten. Praten over ethiek is één ding, maar hoe vertaal je dat naar concrete keuzes en beslissingen in de dagelijkse praktijk? Neem je eigen broodje mee en laat je bijpraten over de rol van ethiek in de digitale wereld.

 • 8e Jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker

  29-03-2019 Reclassering

  Tijdens alweer het 8e jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker op Hogeschool Utrecht gaan we daar vanuit verschillende invalshoeken dieper op in. Welke nieuwe inzichten zijn er, hoe kan de reclasseringswerker de eigen effectiviteit vergroten?

 • Openbare les Yael de Haan

  04-04-2019 Yael de Haan, lector Crossmediale Kwaliteitsjournalistiek (JournalismLab)

  Yael de Haan is per 1 mei 2018 werkzaam als nieuwe lector van het Lectoraat Crossmediale Kwaliteitsjournalistiek (JournalismLab). Het lectoraat maakt deel uit van het Kenniscentrum Economisch Sterke en Creatieve Stad. Ter gelegenheid van haar benoeming nodigt Hogeschool Utrecht u graag uit om aanwezig te zijn bij de openbare les.

 • People Analytics HUB-Event

  12-04-2019

  Op vrijdag 12 april vindt het People Analytics HUB-Event weer plaats in Utrecht! Dit HUB-event is een informele marktplaats waar People Analytics onderzoek, onderwijs, en praktijk elkaar vinden.

 • My Circle of Life 2019: Gebalanceerd Leven (UCreate)

  17-04-2019 Logo U CREATE

  My Circle of Life is een serie van vier cross-over conferenties georganiseerd door U CREATE in samenwerking met Health Hub Utrecht. Praktijkprofessionals, onderzoekers, ontwerpers, beleidsmakers en ondernemers buigen zich samen over regionale vraagstukken die gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven nu nog in de weg staan. Doe jij ook mee?

 • Afscheidscollege Raymond Slot

  17-05-2019 Onderwijs professionals

  Op vrijdag 17 mei staat het afscheidscollege van Raymond Slot gepland, lector van het lectoraat Intelligent Data Systems (voorheen: Architectuur van Digitale Informatiesystemen) bij het Kenniscentrum Economisch Sterke en Creatieve Stad.

 • Conferentie Veilig Informatie Delen: Privacy en informatieveiligheid in het onderwijs en het publiek domein

  17-05-2019 Conferentie Veilig Informatie Delen: Privacy en informatieveiligheid in het onderwijs en het publiek domein, 17 mei 2019

  Hogeschool Utrecht organiseert de conferentie ‘Veilig Informatie Delen: Privacy en informatieveiligheid in het onderwijs en het publiek domein’ op vrijdag 17 mei 2019. Door middel van keynotes en workshops gaan professionals met elkaar in gesprek over het ideaal van correcte én praktische omgang met persoonsgegevens.

 • My Circle of Life 2019: Gelukkig Oud Worden (UCreate)

  04-06-2019 Logo U CREATE

  My Circle of Life is een serie van vier cross-over conferenties georganiseerd door U CREATE in samenwerking met Health Hub Utrecht. Praktijkprofessionals, onderzoekers, ontwerpers, beleidsmakers en ondernemers buigen zich samen over regionale vraagstukken die gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven nu nog in de weg staan. Doe jij ook mee?

 • Samen werken en studeren in het hoger onderwijs. Een plek voor iedereen!

  07-06-2019 IC Life, eindevent 7 & 8 juni 2019

  Een inclusieve campus is een omgeving van hogescholen en universiteiten die welkom en toegankelijk is voor iedereen. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Op 7 en 8 juni 2019 vindt het eindevent voor het project Inclusive Campus Life (ICLife) plaats. Ben jij erbij?

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.