Evenementen

RSS feed
 • Symposium Eerstelijnsrechtshulp 2025

  26-06-2018 Exterieur Padualaan 101

  Op 26 juni 2018 organiseert het Lectoraat Toegang tot het Recht van de Hogeschool Utrecht i.s.m. de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland, de Raad voor Rechtsbijstand en Sociaal Werk Nederland (de Sociale Raadslieden) een symposium over hoe de ‘eerstelijnsrechtshulp’ er uit moet komen te zien om duurzaam de toegang tot het recht voor alle burgers te kunnen garanderen.

 • Promotie Peter Mesker

  06-07-2018 Peter Mesker

  Op vrijdag 6 juli 2018 verdedigt Peter Mesker (lerarenopleider en hoofddocent bij Instituut Archimedes) zijn proefschrift aan de Universiteit Utrecht. Peter deed onderzoek naar de internationale onderwijs-stage als een betekenisvolle persoonlijke ervaring in het leraar worden. Als onderzoeker is Peter betrokken bij het Lectoraat Normatieve Professionalisering van het Kenniscentrum Leren en Innoveren.

 • Jaarcongres Insiders of outsiders? De voor- en nadelen van interne en externe mediation

  09-10-2018 Een man en vrouw zitten op de bank, van elkaar weggedraaid

  De lectoraten Toegang tot het Recht en Werken in Justitieel Kader van Hogeschool Utrecht organiseert, samen met de Universiteit Utrecht en met de post-bacheloropleiding Mediation, het tiende Mediation Jaarcongres. Een dag voor (aankomend) mediators, maar ook professionals die bijvoorbeeld vanuit arbeids-, veiligheidskwesties of strafrechtzaken te maken hebben met mediation.

 • Internationale conferentie: UN-Convention proof Higher Education

  19-11-2018 Onderwijs professionals

  Expertisecentrum handicap + studie organiseert een internationale conferentie in samenwerking met de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht, in Utrecht op 19 en 20 november 2018.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.