Evenementen

RSS feed
 • G5 studiemiddag - De betrokken student

  01-11-2017 Logo's G5 incl Leiden

  Kom op 1 november naar Utrecht voor de inspirerende G5 studiemiddag over de betrokken student. Wat betekent betrokkenheid voor studiesucces? Hoe zorg je voor betrokkenheid van studenten met zowel opleiding, hogeschool als samenleving?

 • Openbare les Marlies van Steenbergen

  09-11-2017

  Deze openbare les vindt plaats ter gelegenheid van de benoeming van dr. ir. Marlies van Steenbergen tot lector bij het lectoraat Digital Smart Services van Hogeschool Utrecht.

 • Congres TaalStaal 2017

  10-11-2017 TaalStaal

  Op 10 november 2017 vindt de derde editie van het wetenschappelijk congres TaalStaal plaats. Het thema is ‘Het effect van behandelingen bij jonge en schoolgaande kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS)’. Het doel van TaalStaal is recente internationale en Nederlandse onderzoeksresultaten beschikbaar te stellen voor de dagelijkse praktijk.

 • Diagnostiek en therapie van afasie: het belang van werkwoorden

  24-11-2017 Roelien Bastiaanse

  Het Academisch Netwerk Logopedie Utrecht (ANLU) organiseert op vrijdag 24 november de lezing 'Diagnostiek en therapie van afasie: het belang van werkwoorden.'
  Een Capita Selecta voordracht van Prof. Dr. Roelien Bastiaanse, Hoogleraar Neurolinguïstiek, directeur EMCL, IDEALAB

 • Vooraankondiging openbare les Saskia Wijsbroek en Micha de Winter

  07-12-2017 Saskia Micha

  Ter gelegenheid van de benoeming van Saskia Wijsbroek en Micha de Winter tot lectoren bij het lectoraat Jeugd, nodigen wij u graag uit om aanwezig te zijn bij de openbare les.

 • Jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker; Professionaliteit in de netwerksamenleving

  08-12-2017 congres

  Reclasseringswerkers hebben meer mogelijkheden het werk naar eigen inzicht in te richten. Dit moet ook wel, want het reclasseringswerk vraagt steeds meer interdisciplinaire samenwerking. Denk aan ZSM. Aan Veiligheidshuizen. En aan de Top X aanpak. Dan red je het niet met strakke kaders. Dan heb je een goed gesprek nodig.

 • Vooraankondiging symposium en openbare les dr. Katarina Jerkovic-Cosic

  25-01-2018 Katarina Jerkovic

  Deze openbare les vindt plaats ter gelegenheid van de benoeming van dr. Katarina Jerković-Ćosić tot lector bij het lectoraat Innovaties in de Preventieve Zorg van Hogeschool Utrecht.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten