Evenementen

RSS feed
 • Lectorenmarkt Masters

  04-07-2017 Exterieur Koningsbergerstraat

  De lectorenmarkt is opgezet voor studenten van de masters Engineering, Informatics, Project Management en Urban and Area development. Iedereen die zich aan het oriënteren is op een afstudeeronderwerp is welkom; in wervelwindpresentaties introduceren lectoren zichzelf en hun praktijkgericht onderzoek.

 • Historicidagen (24-26 augustus 2017)

  24-08-2017 Historicidagen 2017

  Lerarenopleiders Jaap Patist, Dirk van der Veen, Rien Claassen, Leen Alberts van de HU en Björn Wansink van de UU presenteren de excellentietrajecten ‘Multiperspectiviteit’ en ‘Genocidestudies’ op de Historicidagen, georganiseerd door het Koninklijk Historisch Genootschap. De Historicidagen vinden plaats van 24 t/m 26 augustus.

 • Openbare les Tamara Madern

  05-10-2017 Tamara Madern

  Deze openbare les en minisymposium zijn ter gelegenheid van de benoeming van dr. Tamara Madern tot lector Schuldpreventie en Vroegsignalering bij het lectoraat Schulden en Incasso van Hogeschool Utrecht.

 • Congres TaalStaal 2017

  10-11-2017 TaalStaal

  Op 10 november 2017 vindt de derde editie van het wetenschappelijk congres TaalStaal plaats. Het thema is ‘Het effect van behandelingen bij jonge en schoolgaande kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS)’. Het doel van TaalStaal is recente internationale en Nederlandse onderzoeksresultaten beschikbaar te stellen voor de dagelijkse praktijk.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten