Evenementen

RSS feed
 • Meet UtrechtInc

  07-12-2017

  UtrechtInc ondersteunt ondernemers en wetenschappers bij het succesvol starten van hun (software)bedrijf. Heb jij een (concreet) business idee of een startup? Ben jij op zoek naar financiering, huisvesting, andere ondernemers, klanten en advies en benieuwd wat UtrechtInc hierin voor jou kan betekenen? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst.

 • Openbare les Saskia Wijsbroek en Micha de Winter (dit evenement is geweest)

  07-12-2017 Saskia Micha

  Ter gelegenheid van de benoeming van Saskia Wijsbroek en Micha de Winter tot lectoren bij het lectoraat Jeugd, nodigen wij u graag uit om aanwezig te zijn bij de openbare les.

 • Jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker; Professionaliteit in de netwerksamenleving (dit evenement is geweest)

  08-12-2017 congres

  Reclasseringswerkers hebben meer mogelijkheden het werk naar eigen inzicht in te richten. Dit moet ook wel, want het reclasseringswerk vraagt steeds meer interdisciplinaire samenwerking. Denk aan ZSM. Aan Veiligheidshuizen. En aan de Top X aanpak. Dan red je het niet met strakke kaders. Dan heb je een goed gesprek nodig.

 • Afscheidscollege Piet Bakker

  11-01-2018 Piet Bakker

  Na een periode van ruim tien jaar neemt dr. Piet Bakker per 1 februari 2018 afscheid van Hogeschool Utrecht. Op 11 januari 2018 geeft hij zijn afscheidscollege.

 • Congres inclusief HRM 18 januari

  18-01-2018

  Als jij je wilt specialiseren in inclusief HRM, hierin wilt afstuderen, en/of intrinsiek gemotiveerd bent om de arbeidspositie van kwetsbare groepen in de maatschappij te versterken dan mag je dit congres niet missen.

 • De Master spreekt ... over 7 lessen in Business Process Management

  19-01-2018 Linda Terlouw

  In deze "De Master Spreekt..." neemt Dr. Ir. Linda Terlouw ons mee in 7 lessen in Business Process Management.

 • Aankondiging symposium en openbare les dr. Katarina Jerkovic-Cosic

  25-01-2018 Katarina Jerkovic

  Deze openbare les vindt plaats ter gelegenheid van de benoeming van dr. Katarina Jerković-Ćosić tot lector bij het lectoraat Innovaties in de Preventieve Zorg van Hogeschool Utrecht.

 • Conferentie 'Goede buren'

  26-01-2018

  Wat werkt in woonprojecten waar verschillende groepen mensen samen wonen en leven? Tijdens deze conferentie met lezingen en workshops vind je hier antwoord op.

 • Openbare les Cindy Veenhof

  01-02-2018

  Deze openbare les is ter gelegenheid van de benoeming van Cindy Veenhof tot lector van het lectoraat ‘Innovatie van Beweegzorg’ aan het Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven van Hogeschool Utrecht.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten